Tη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του έδωσε αλλά δυστυχώς ο 16χρονος Μιχάλης που παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από αστυνομικό όχημα, στη Θεσσαλονίκη, δεν τα κατάφερε.

Επί 8 ημέρες το άτυχο παιδί νοσηλευόταν διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και σήμερα οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του για τον θάνατό του. Η οικογένειά του, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του 16χρονου.

«Είναι πολύ δύσκολο το συναίσθημα. Έχουμε δρόμους που δεν έχουν πεζοδρόμια και χωρίς φανάρια. Το παιδί ήταν πολύ ευγενικό και είναι πολύ δύσκολο να χάνουμε έναν μαθητή γιατί ίσως δεν τηρήθηκαν κάποιοι οδικοί κανόνες», λένε μαθητές.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί είχε παρασυρθεί κινούμενο με το ποδήλατό του στη συμβολή των οδών Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου από συμβατικό όχημα της αστυνομίας και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προανάκρισης.

Ο πατέρας του νεαρού είχε απευθύνει έκκληση τις προηγούμενες ημέρες για να βρεθεί οποιοσδήποτε αυτόπτης μάρτυρας που να μπορεί να γνωρίζει για το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποια κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, ενώ σημειώνεται πως το περιστατικό δεν καταγράφηκε από κάποια κάμερα ασφαλείας καθώς στο σημείο υπάρχει στρατόπεδο και απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση.