Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
roula_patra
Ελλάδα

Υπόθεση Πάτρας: Δεν έγινε δεκτό το αίτημα Πισπιρίγκου για συνένωση των δικογραφιών για τις δολοφονίες Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι η συνένωση των δύο δικογραφιών δε θα συνεισέφερε κάτι στην όλη διαδικασία

Δεν θα υπάρξει συνένωση των δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες των τριών κοριτσιών της.

Αυτό αποφασίστηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας το οποίο απέρριψε το αίτημα της κατηγορούμενης για συνένωση των δύο δικογραφιών, αυτής που αφορά την δολοφονία της Τζωρτζίνας και εκείνης που αφορά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Το δικαστικό συμβούλιο στο βούλευμα με το οποίο απορρίπτει το σχετικό αίτημα έκρινε σύμφωνα με πληροφορίες ότι η συνένωση των δύο δικογραφιών δε θα συνεισέφερε κάτι στην όλη διαδικασία.

Επιπλέον, κρίθηκε ότι οι δύο υποθέσεις βρίσκονται σε διαφορετικό δικονομικό στάδιο και συγκεκριμένα η δικογραφία που αφορά την Τζωρτζίνα βρίσκεται λίγο πριν την έκδοση βουλεύματος ενώ η άλλη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης και συγκεκριμένα στην εξέταση μαρτύρων, διαδικασία που είχε «παγώσει» λόγω του αιτήματος της κατηγορούμενης για συνένωση των δικογραφιών.