Με ανοιχτό το στόμα η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και σχετίζονται με την επιχείρηση της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται η εγκληματική δράση μιας από τις συμμορίες με έδρα την Πολυτεχνειούπολη.
Δύο μέλη της συμμορίας, μπαίνουν οπλισμένοι με κουκούλες σε κατάστημα, απειλούν και χτυπούν τον ιδιοκτήτη και παίρνουν τα χρήματα από το ταμείο. Μέσα σε 22 δευτερόλεπτα έχουν ολοκληρώσει την δράση τους και γίνονται καπνός.

Δείτε το βίντεο


Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε βαριές ποινικές διώξεις για σωρεία αδικημάτων σε βάρος 23 από τους 32 συνολικά συλληφθέντες.

Ανάμεσα στα αδικήματα για τα οποία πλέον κατηγορούνται οι 23 συλληφθέντες, κατά περίσταση, είναι: Εγκληματική οργάνωση (Συμμορία), διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, ληστεία, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση κατά της αρχής, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων (πλημμεληματική και κακουργηματική).