Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου, έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Ειδικότερα, η στιγμή που η 35χρονη Ανθυπαστυνόμος πυροβολεί και καταφέρνει να ακινητοποιήσει τον 30χρονο σεσημασμένο αλλοδαπό στην επιχείρηση της Αστυνομίας καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος. Νωρίτερα, ο 30χρονος είχε επιχειρήσει να τραυματίσει με ένα κατσαβίδι την Ανθυπαστυνόμο.

Στο βίντεο που παρουσίασε η ΕΡΤ διακρίνονται οι δυνάμεις της ΟΠΚΕ να εισέρχονται στον χώρο, αλλά και οι περαστικοί που κοιτούν σαστισμένοι στο σημείο που ακούγονται οι πυροβολισμοί.

Σημειώνεται πως η επιχείρηση που έγινε από νωρίς το πρωί της Τρίτης είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 22 ατόμων ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και μία δόκιμος αστυνομικός που φέρεται να ενημέρωνε για τις αστυνομικές επιχειρήσεις τα μέλη της συμμορίας, που διακινούσαν ναρκωτικά και έκαναν ληστείες.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η δόκιμη αστυνομικός πόζαρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και με όπλα. Σε φωτογραφία που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ, η δόκιμη αστυνομικός ποζάρει με δύο άνδρες ενώ στο ένα της χέρι κρατάει μία μπύρα και στο άλλο ένα όπλο. Φοιτητής που διαμένει στην Πανεπιστημιούπολη, σχολιάζοντας τη διαμονή κακοποιών στις συγκεκριμένες φοιτητικές εστίες, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για «επικίνδυνες εστίες».

jkkjkjjkkkj

«Κανείς δεν θέλει να μένει εκεί. Επίσης, οι χώροι είναι κατεστραμμένοι και υπό κατάρρευση. Μένει ξένος κόσμος που δεν είναι φοιτητές. Είναι γνωστό, ακούγεται ότι εκεί γίνεται διακίνηση ναρκωτικών» σημείωσε.