Σοκάρουν οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας στην Κρήτη. Παιδί που βρίσκεται πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι και κατευθύνεται στον προορισμό του βγαίνει σε διασταύρωση χωρίς να ελέγξει και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Το βίντεο ντοκουμέντο με το τροχαίο είναι αποκαλυπτικό…

Το ηλεκτρικό πατίνι καταλήγει κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου, όμως το παιδί παραμένει αλώβητο. Τελευταία στιγμή, πρόλαβε να πηδήξει και να αποφύγει το χτύπημα.

Όπως φαίνεται η μαθήτρια κινείται χωρίς να μειώνει ταχύτητα. Έχει πλησιάσει τη διασταύρωση και βγαίνει χωρίς να κάνει έλεγχο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παρασυρθεί το πατίνι από αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη την ώρα από τον δρόμο. Για καλή τύχη της μικρής, το ΙΧ πρόλαβε να κόψει και να δώσει χρόνο στο παιδί να αντιδράσει.

Στην περιοχή του Κατσαμπά

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο. Στην προσπάθεια της να διασχίσει το δρόμο, ένα διερχόμενο όχημα, παρέσυρε το πατίνι, όμως η ίδια, δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, αφού την τελευταία στιγμή πρόλαβε να πηδήξει και σώθηκε.

Όσοι βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν, δεν μπορούσαν να πιστέψουν, τα όσα μόλις είχαν διαδραματιστεί. Το απίστευτο συμβάν κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο του creta24.gr: