Από θαύμα γλίτωσε μια 35χρονη μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από δεσποζόμενο σκύλο την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της στο κέντρο της Λαμίας την Κυριακή.

Ο σκύλος άρπαξε από το χέρι την 35χρονη και την έριξε στο έδαφος. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν μπορούσε να τον απομακρύνει από πάνω της με αποτέλεσμα να τρέξουν να βοηθήσουν περαστικοί και ιδιαίτερα. Την επίθεση κατάφερε να σταματήσει ένας οδηγός αυτοκινήτου που με ένα ξύλο κατάφερε να ανοίξει τα σαγόνια του ζώου.

«Μου επιτέθηκε, με άρπαξε στα δόντια του και με χτυπούσε στο πεζοδρόμιο. Ένας θεός ξέρει πώς γλίτωσα από τα δόντια του και βρέθηκα στο νοσοκομείο με δαγκωματιές, σπασμένο χέρι και σπασμένο κινητό τηλέφωνο», ανέφερε μεταξύ άλλων, η γυναίκα μιλώντας στο LamiaFM1.gr.

Η γυναίκα κατήγγειλε επίσης ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου φρόντισε να εξαφανιστεί και περαστικοί ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ την βοήθησαν να φτάσει στη δουλειά της όπου και της προφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το Lamiareport, οι Αρχές συνέλαβαν τον 42χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου, για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς και πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες:
foto_skilos_2_2

foto_skilos_6
foto_skilos_3
foto_skilos_4