Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Βασίλης Σκουρής Σωτήρης Ξενάκης
summoria_anilikwn
Ελλάδα

Μεταμόρφωση: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων - 17χρονος δέχτηκε επίθεση - Του πήραν το πορτοφόλι και του έβγαλαν το σκουλαρίκι

Αφού η πολυάριθμη ομάδα περικύκλωσε το θύμα της, τα μέλη της άρχισαν να ψάχνουν τον 17χρονο και να τον ρωτούν τι ομάδα είναι

Δίχως τέλος, συνεχίζονται τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων. Αυτή τη φορά σε φόβητρο έχει μετατραπεί συμμορία ανηλίκων που δρα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, με τα μέλη της να επιτίθενται και να ληστεύουν συνομήλικούς τους.

Σημειώνεται πως το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Μεταμόρφωση, όταν στο στόχαστρο της συμμορίας μπήκε ένα αγόρι 17 ετών.

Περίπου στις 11 το βράδυ, ανήλικος είχε φύγει από το φροντιστήριο του περπατούσε στο δρόμο με προορισμό του σπίτι του. Ξαφνικά, εμφανίστηκαν μπροστά του 7 με 8 άτομα ηλικίας από 14 έως 17 ετών. Αφού η πολυάριθμη ομάδα περικύκλωσε το θύμα της, τα μέλη της άρχισαν να ψάχνουν τον 17χρονο και να τον ρωτούν τι ομάδα είναι. 

Οι δράστες αφαίρεσαν από μαθητή της Β΄ λυκείου το πορτοφόλι που είχε στην τσέπη του στο οποίο υπήρχαν 20 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα του έβγαλαν κι από το αφτί του το σκουλαρίκι που φορούσε. 

Αμέσως, ενημερωθήκαν οι γονείς του 17χρονου οι οποίοι πήγαν στο σημείο, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε και στις αστυνομικές αρχές.