Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
pispirigkou
Ελλάδα

Πισπιρίγκου: «Αποφάσισε να σκοτώσει την Τζωρτζίνα για να εκδικηθεί τον σύζυγό της», αναφέρει ο Εισαγγελέας

Ο Εισαγγελέας αναφέρει στην πρόταση του ότι η μητέρα σχεδίασε τη δολοφονία της κόρης για να εκδικηθεί τον Μάνο Δασκαλάκη, για τις απιστίες του

Την πρόταση του Εισαγγελέα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με το θάνατο του ενός εκ των τριών παιδιών της, της Τζωρτζίνας, αποκαλύπτει η εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των τριών κορών της, της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας. Όπως αναφέρει ο Εισαγγελέας στην πρόταση του, η μητέρα σχεδίασε τη δολοφονία της Τζωρτζίνας για να εκδικηθεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, για τις απιστίες του.

»Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με το σύζυγο της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζηγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης», αναφέρει το ρεπορτάζ του «Tlive».