Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση γυναικείας κακοποίησης και εκφοβισμού, που έφερε στο φως η εκπομπή «Αταίριαστοι» και ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουράκης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον εφιάλτη που βιώνει μια 29χρονη κοπέλα από τον 31χρονο πρώην σύντροφο της, από τη στιγμή που του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο 31χρονος άνδρας επέμενε φορτικά να τα ξαναβρούν, με αποτέλεσμα τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από ένα περιστατικό κακοποίησης, η κοπέλα να του κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Μάλιστα, η κοπέλα έφυγε να δουλέψει σεζόν σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και το περασμένο Σάββατο ξαναέπεσε θύμα βίας.

Ο 31χρονος ήθελε να συνευρεθούν και όταν η κοπέλα του το αρνήθηκε, της διέλυσε το αυτοκίνητό της και τη χτύπησε, την έριξε κάτω, με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο δάχτυλό της.

Σε βίντεο που κατέγραψε η κοπέλα και εξασφάλισε η εκπομπή, ο 31χρονος ακούγεται να την απειλεί μέχρι και ότι θα τη σκοτώσει, χρησιμοποιώντας απίστευτα λόγια και χαρακτηρισμούς.

Μετά το τραγικό συμβάν, η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης για να τον καταγγείλει και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από μεγάλη κινητοποίηση.

Ωστόσο, ο ίδιος έκανε μήνυση στην κοπέλα κι έτσι συνελήφθη και αυτή. Οδηγήθηκαν μαζί στο πρωτοδικείο Νάξου, ενώ χθες πήγαν στο αυτόφωρο και πήραν αναβολή μέχρι την Τέταρτη.