Η 39χρονη μητέρα ενός παιδιού, που την παρέσυρε χθες με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε ασυνείδητος οδηγός στη Θεσσαλονίκη, μίλησε μέσα από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ασυνείδητος οδηγός πάτησε γκάζι και έφυγε από την περιοχή, αφού είχε παρασύρει τη γυναίκα, η οποία πήγαινε εκείνη την ώρα στη δουλειά της.

Το συμβάν καταγράφηκε σε απευθείας μετάδοση στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκείνη την ώρα, είχε σύνδεση η εκπομπή του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος συνομιλούσε με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου για ένα αιματηρό περιστατικό, όταν ξαφνικά ο/η οδηγός του οχήματος παρέσυρε και τραυμάτισε τη γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η δημοσιογράφος διέκοψε αμέσως την συζήτηση, ενώ η κάμερα κατέγραφε τις εικόνες με διερχόμενους να σταματούν για να παράσχουν βοήθεια στην τραυματισμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν πεσμένη στην άσφαλτο, σφαδάζοντας από πόνους.

Από το νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δηλώνει σοκαρισμένη και ευχαριστεί μια γυναίκα που την τράβηξε και απέφυγε τα χειρότερα.

Για τον οδηγό λέει πως έτρεχε και πως πρέπει να λογοδοτήσει για τα όσα έκανε.

«Εντάξει… ήταν ένα σοκ μεγάλο για εμένα. Πονάω βασικά, έχω κατάγματα», είπε η γυναίκα, μιλώντας μέσα από το νοσοκομείο στο Star.

«Έτρεχε κάμποσο. Ήμουν με μια κυρία, που την ευχαριστώ, και τελευταία στιγμή με τράβηξε», ανέφερε.

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε για τον ασυνείδητο οδηγό: «Είσαι μέσα σε κόσμο, πώς το κάνεις αυτό; Δεν στεναχωριέσαι; Η δικαιοσύνη θα τα κάνει όλα».

Η γυναίκα που είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με κατάγματα στα πόδια και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.