Σοκ προκαλούν στο πανελλήνιο οι ραγδαίες αποκαλύψεις της υπόθεσης θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τον ΑLPHA και το ρεπορτάζ της εκπομπής TLIVE, ένα από τα πρόσωπα «κλειδιά» που θα ρίξουν «φως» στα αίτια θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, είναι ο παιδίατρος - εντατικολόγος, ο οποίος εφημέρευε τη μοιραία 29η Ιανουαρίου, όταν η 9χρονη έφυγε από τη ζωή.

Ακόμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παιδίατρος - εντατικολόγος κατέθεσε πως, στις 2.30 το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου, όταν και είχε εφημερία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», κλήθηκε να αντιμετωπίσει την τελευταία κρίση της Τζωρτζίνας.

Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, έφτασε άμεσα με την ομάδα του. Χρειάστηκαν τρία λεπτά για να πάνε στο θάλαμο, όπου νοσηλευόταν το παιδί. Μπαίνοντας μέσα, οι γιατροί είχαν ήδη αρχίσει να της κάνουν ΚΑΡΠΑ και -όπως διαπίστωσε- ο ίδιος, η Τζωρτζίνα ήταν ήδη νεκρή.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται προσωρινά, κατηγορούμενη για τη δολοφονία τόσο της Τζωρτζίνας, όσο και των άλλων δύο παιδιών της, της μικρής Μαλένας και της μικρής Ίριδας.