Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά από από ένα ακόμη επεισόδιο που έλαβε χώρα μέσα στη δικαστική αίθουσα, μεταξύ της συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου ηθοποιού Κικής Πακιρτζίδου και του μάρτυρα προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο κ. Μπιμπίλας εξερράγη και είπε απευθυνόμενος στη συνήγορο «θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;». Έβγαλε μάλιστα απο τη τσέπη του λαχεία και πέταξε προς την πλευρά της δικηγόρου λέγοντας : «Μου παρηγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα».

Από τη πλευρά της η η κυρία Πακιρτζίδου ανέφερε ότι κάλεσε το μάρτυρα σε συνάντηση προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη και ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Το δικαστήριο διέκοψε και πάλι τη συνεδρίαση του προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Μάλιστα η πρόεδρος πριν διακόψει είπε: «Δε μας ενδιαφέρει όλο αυτο γίνεται επειδή είναι οι δημοσιογράφοι εδώ»

Μπιμπίλας: Ο κατηγορούμενος είχε εξωσυζυγική σχέση με φίλη του γιου τους – «Είσαι φίδι κολοβό»

Νωρίτερα είχε προκληθεί νέα ένταση μεταξύ του Σπύρου Μπιμπίλα και της συζύγου του Ελπίδας Νίνου. Αφορμή στάθηκαν τα όσα επανέλαβε και σήμερα ο μάρτυρας, ότι δηλαδή η κα Νίνου του είχε εκμυστηρευτεί ότι ο κατηγορούμενος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με φίλη του γιου τους. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κας Νίνου, η οποία ζήτησε να παρέμβει στη διαδικασία, ωστόσο το δικαστήριο δεν της έδωσε το λόγο. Ο κος Μπιμπίλας επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη λέγοντας: «Ντροπή σου Ελπίδα που λες ψέματα».

Συγγενής της Ελπίδας Νίνου, φώναξε: «Εσύ να ντρέπεσαι, 30 χρόνια φίλος, φίδι κολοβό».