H Αστυνομία σχηματίζει δικογραφία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 23χρονη με αναπηρία που μια μέρα πριν είχε καταγγείλει στο Δικαστήριο για βιασμό τον αδελφό της μητέρας της και θείο της, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας λαμβάνοντας χάπια.

Η απόπειρα αυτοκτονίας της κοπέλας που πάσχει από νοητική υστέρηση, έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, ενώ την προηγούμενη μέρα είχε καταγγείλει στο Δικαστήριο τον 40χρονο θείο της για βιασμό. Η 23χρονη, με καταγωγή από χωριό των Τρικάλων, βρισκόταν στο σπίτι της νονάς της στον Βόλο και το απόγευμα της Παρασκευής ήπιε άγνωστο αριθμό χαπιών. Ευτυχώς, την αντιλήφθηκε η νονά της, που ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και νοσηλευόταν μέχρι την Κυριακή.

Με την ολοκλήρωση της αστυνομικής προανάκρισης, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία και ο εισαγγελέας που θα αναλάβει την υπόθεση, αναμένεται να εξετάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η νεαρή έκανε απόπειρα, δηλαδή αν απειλούνταν ή τρομοκρατούνταν από τον θείο που κατήγγειλε για βιασμό ή ακόμη και τη μητέρα της…

Υπενθυμίζεται ότι η 23χρονη, φιλοξενούνταν μαζί με τη μητέρα της και την αδερφή της στο σπίτι του θείου τους στον Βόλο. Την προπερασμένη Κυριακή μετά από λογομαχία με τη μητέρα της, η 23χρονη κοιμήθηκε σε τραπεζοκαθίσματα καφετέριας στην παραλία του Βόλου.

Στη δίκη της μητέρας της, που εκδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη για έκθεση της κόρης της σε κίνδυνο και εξύβριση, η 23χρονη αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον θείο της, ενώ φάνηκε μέσα από μαρτυρίες, ότι ήταν γνωστό και στο οικογενειακό της περιβάλλον ότι υπήρξαν ασελγείς πράξεις του θείου προς την 23χρονη τον περασμένο Νοέμβριο.

Το δικαστήριο αποφάσισε να στείλει τη δικογραφία στην Εισαγγελία Βόλου προκειμένου να διερευνηθεί αν τελέστηκαν βιασμός, ασέλγεια κι άλλες αξιόποινες πράξεις.