Στο νοσοκομείο παραμένουν οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες από το ατύχημα που συνέβη στο Allou Fun Park την περασμένη Τρίτη, όταν και εκσφενδονίστηκαν από βαγόνι που κατέληγε σε νερό.

 Η μία εκ των τραυματιών, η Αγγελική μίλησε μέσα από το νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά το εξιτήριο από την εντατική, στην τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, όπου αναφέρθηκε στο χρονικό του ατυχήματος, στα σοβαρά τραύματα που υπέστη αλλά και στις σκέψεις που έκανε μέσα στο νοσοκομείο μετά από αυτή τη τρομερή περιπέτεια.

 Η νεαρή Αγγελική, η οποία νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες στην εντατική, καθώς είχε σοβαρά τραύματα σε θώρακα, πνεύμονες και πλευρά, τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν σηκώθηκε κανείς κατά τη διάρκεια της τραγικής βόλτας και μάλιστα επεσήμανε πως «και να θέλαμε δεν γινόταν να σηκωθούμε».

 Αγγελική: Και να θέλαμε δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε

«Περιμέναμε στη σειρά μας για μπούμε στο παιχνίδι και μετά από κάποια σειρά διαδρομών που κάνει και συγκεκριμένα στη δεύτερη διαδρομή έγινε το κακό. Κάτσαμε στο κάθισμα, δεν είχε ζώνες ασφαλείας, μόνο κάτι λαβές για να κρατηθούμε στο πλάι. Και να θέλαμε να σηκωθούμε δεν γινόταν καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο».


 Η Αγγελική είπε πως η πρώτη μνήμη από το ατύχημα και μετά ήταν μέσα στο νοσοκομείο. «Πήγαμε να διασκεδάσουμε και αντί να γυρίσουμε σπίτι πήγαμε νοσοκομείο.»

 «Όσο θυμάμαι η στάθμη του νερού στο παιχνίδι ήταν κανονική» ανέφερε η Αγγελική, λίγες ώρες μετά το εξιτήριο από την εντατική.

 Μητέρα Γεωργίας: Ακούω τόσα σενάρια, τι ακριβώς έγινε;

Στο MEGA μίλησε και η μητέρα της Γεωργίας, φίλης της Αγγελικής που επίσης τραυματίστηκε εκείνο το βράδυ, ευτυχώς ελαφρότερα, η οποία τόνισε πως « η κόρη μου δεν κοιμάται καλά το βράδυ, πονάει το κεφάλι της». Πώς έφυγαν από τη βάρκα; Πώς έγινε αυτό; Έφταιγε η ταχύτητα; Έφταιγε το νερό; Ακούω χίλια δύο πράγματα».

 Οι γονείς της Γεωργίας περιμένουν όπως λένε να ολοκληρωθεί η έρευνα και να φανεί η αλήθεια για τον τραυματισμό του παιδιού τους. Της κόρη τους, που όπως λένε πήγε την περασμένη Τρίτη να διασκεδάσει και βρέθηκε στο νοσοκομείο με θλάση στον αγκώνα και διάσειση. 

 Στο νοσοκομείο παραμένει ο Βαλάντης που υπέστη κάκωση στη σπλήνα

Στο νοσοκομείο παραμένει, την ίδια στιγμή, ο 24χρονος Βαλάντης που υπέστη κάκωση στην σπλήνα, με τους γιατρούς να καλούνται μέσα στα επόμενα 24ωρα να αποφασίσουν αν πρέπει να τον οδηγήσουν στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος.