Ένας 50χρονος πατέρας ανήλικης στην Πάτρα, κατάφερε να εγκλωβίσει έναν 47χρονο Έλληνα, ο οποίος έστελνε μέσω Instagram μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στην κόρη του, σύμφωνα με το tempo24.news.

Όπως προκύπτει, ο δράστης έκλεισε ραντεβού με το κορίτσι σε πλατεία των Ζαρουχλείκων, χωρίς όμως να υπολογίσει πως θα έπεφτε σε παγίδα, αφού μαζί με την 12χρονη στο σημείο βρισκόταν και ο πατέρας της.

Αποτέλεσμα ήταν ο 50χρονος να παρέμβει άμεσα και να εγκλωβίσει τον δράστη, ενώ στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας και τον συνέλαβαν.

Το αντιλήφθηκε έγκαιρα

Σύμφωνα πάντα με το tempo24.news ο πατέρας αντιλήφθηκε ευτυχώς έγκαιρα πως η κόρη του λάμβανε στο κινητό αισχρά μηνύματα από τον 47χρονο και προχώρησε άμεσα σε ενέργειες με σκοπό να τον βρει και να τον παραδώσει στις Αρχές.

Άρχισε λοιπόν ο ίδιος (ο πατέρας) να συνομιλεί από τον λογαριασμό της κόρης του με τον 47χρονο προκειμένου να του κλείσει ραντεβού. Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.