Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία 35χρονης στη Λάρισα που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή πάνω σε ένα στρώμα μέσα στο δωμάτιο των ελάχιστων τετραγωνικών μέτρων.

Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ larissanet.gr σημείο έφτασε πρώτα η ιδιοκτήτρια καταστήματος που βρίσκεται κοντά για να ελέγξει την πηγή της δυσοσμίας. Μόλις μπήκε στο υπόγειο αντίκρισε τη γυναίκα τυλιγμένη σε μια κουβέρτα και τότε ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις όπου σύμφωνα και με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η γυναίκα φέρεται να έχει τραύμα στο κεφάλι.

Σήμερα το πρωί, έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος στελέχη του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και της Ασφάλειας Λάρισας. Από την έρευνα της Αστυνομίας, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, προκύπτει ότι βασικός ύποπτος είναι ο σύντροφός της – υπήκοος Πακιστάν – ο οποίος εξαφανίστηκε και πλέον αναζητείται.
202209090703363991
202209090703390748

Άφαντος ο Πακιστανός σύντροφός της

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του iefimerida.gr, οι αστυνομικοί αναζητούν ως ύποπτο τον σύντροφό της από το Πακιστάν. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο άνδρας να έχει καταφέρει να περάσει τα σύνορα και γι' αυτό η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει τις Αρχές γειτονικών χώρων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o 27χρονος Πακιστανός βρισκόταν έξω με περιοριστικούς όρους και είχε απασχολήσει στην Αθήνα για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ παράλληλα έπρεπε να εμφανίζεται στο τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Επιπροσθέτως, πριν από 4-5 μέρες είχε προσαχθεί στην Ειδομένη, όταν προσπαθούσε με μια ομάδα αλλοδαπών να περάσει στη Βόρεια Μακεδονία.
202209090650414791

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λάρισας, Χρήστο Κραβαρίτη, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, η γυναίκα έφερε εμπιεσματικό κάταγμα δεξιά κροταφοβρεγματικά της κεφαλής μετ’ αποκαλύψεως του εγκεφαλικού παρεγχύματος, από θλων και αμβλύ όργανο. Όπως προέκυψε από την εξέταση, η 35χρονη γυναίκα, η οποία ήταν χρήστης τοξικών ουσιών, δεν έφερε κακώσεις που να καταδεικνύουν προηγούμενο διαπληκτισμό και ο θάνατός της φέρεται να επήλθε ακαριαία.

Το θύμα της γυναικοκτονίας είχε καταγγείλει περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Η άτυχη γυναίκα είχε στο παρελθόν καταγγείλει στις Αρχές περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ το ζευγάρι φέρεται να είχε απασχολήσει την αστυνομία και για υπόθεση με ναρκωτικά.

Η 35χρονη βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη, τυλιγμένη με κουβέρτα πάνω σε ένα στρώμα, στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην οδό Παπαναστασίου. Η γυναίκα ήταν μητέρα ενός παιδιού.