Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου της σοπράνο έρχονται στη δημοσιότητα. 

Το Live News επικοινώνησε με τη δικηγόρο της 77χρονης, η οποία είχε αναλάβει και την ανάκληση της δωρεάς που είχε κάνει η σοπράνο στον άνδρα που είχε αναλάβει τη φροντίδα της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», η διαδικασία για την επιστροφή των ακινήτων στην πλευρά της σοπράνο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ενδείξεις για δράση κυκλώματος, ενώ τονίζεται πως θα έπρεπε να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή στο αίτημα της μεταβίβασης των ακινήτων σε Αθήνα και Λουτράκι από την σοπράνο στον άνδρα από το Πακιστάν, καθώς υπήρχαν στοιχεία που θα προκαλούσαν υποψίες και προβληματισμούς.

Επιπλέον, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο άνδρας που υποτίθεται ότι φρόντιζε την 77χρονη αγόρασε ακίνητο στην πατρίδα του, χρησιμοποιώντας τα 50.000 ευρώ που υφάρπαξε από τη σοπράνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η δικηγόρος της σοπράνο υπογράμμισε πως η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται τα πορίσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.