Με αγωνία παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Ρόδου την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, μετά τις καταγγελίες και τις μηνύσεις που έφερε ο εντοπισμός κρυφής κάμερας μέσα στο δωμάτιο δύο ανήλικων κοριτσιών.

Ειδικότερα, η κρυφή κάμερα εγκαταστάθηκε εν αγνοία των παιδιών, που όταν διαπίστωσαν την ύπαρξή της, το είπαν στη μητέρα τους.

Στο σπίτι επικράτησε ένταση, με τη γυναίκα να ζητάει εξηγήσεις από τον σύντροφό της και εκείνον, όπως η ίδια καταγγέλλει, να της επιτίθεται.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και παράνομης παρακολούθησης και καταγραφής με κρυφή κάμερα δύο ανηλίκων κοριτσιών ηλικίας 12 και 17 ετών.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 50χρονου Αλβανού, μετά την υποβολή μήνυσης.

Ο 50χρονος καταγγέλθηκε από τη μητέρα των παιδιών και σύντροφό του για τα ως άνω αδικήματα και ειδικότερα για το ότι είχε τοποθετήσει εν αγνοία της στο δωμάτιο των παιδιών μια κάμερα καταγραφής και έβλεπε τι έκαναν εντός αυτού τα παιδιά.

Όταν δε τα παιδιά την ενημέρωσαν τη μητέρα τους και εκείνη ζήτησε εξηγήσεις ερχόμενη σε αντιπαράθεση μαζί του, υποστήριξε ότι τη χτύπησε, ενώ ακολούθως χτύπησε και τα παιδιά.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας μετά την προσαγωγή του κατηγορούμενου τον άφησε ελεύθερο και παρήγγειλε περαιτέρω προανάκριση, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ιατροδικαστική έκθεση με τα τραύματα που φέρουν η μητέρα και τα παιδιά και περαιτέρω να ελεγχθεί το περιεχόμενο της κάρτας της κάμερας από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.