Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε στο πανελλήνιο η δολοφονική επίθεση με οξύ, που δέχθηκε από έναν κουκουλοφόρο άνδρα, που αργότερα έμαθε ότι ήταν ο πρώην σύζυγός της, η 49χρονη Χριστίνα από την Μεσσήνη.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την επίθεση έκανε η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Η γυναίκα που κινδύνευσε να χάσει το μάτι της από την επίθεση με καυστικό υγρό, αναφέρθηκε στα γεγονότα που παραλίγο να αλλάξουν δραματικά τη ζωή της.

«Καθώς πήγαινα στην δουλειά μου, μέσα στο σκοτάδι, πετάχτηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά και μου επιτέθηκε. Απ’ ότι κατάλαβα κάτι είχε στα χέρια του, σαν πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με κάποιο υγρό και προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα, δεν τον άφησα να τα καταφέρει, πάλεψα μαζί του για 8 με 10 λεπτά», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα στην εκπομπή Tlive.

«Είχα το κινητό μου στα χέρια και στη συνέχεια κάλεσα τον εργοδότη μου, με άκουγε ότι φώναζα, απλά δεν ήξερε που είμαι και τι γίνεται. Προφανώς θύμωσε (ο πρώην σύζυγος) με την κλήση αυτή και την ώρα που με τράβηξε από τα μαλλιά που πέταξε στο πρόσωπο υγρό οξύ το οποίο είχε σε ένα δοχείο», συμπλήρωσε η 49χρονη μητέρα έξι παιδιών.

«Ούρλιαζα, φώναζα βοήθεια από τους πόνους, έτρεξα αμέσως μέσα στο μαγαζί να ρίξω νερό», τόνισε η άτυχη γυναίκα και πρόσθεσε: «Πόνεσα τόσο πολύ, καιγόμουν, ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά, είχα τρομερούς πόνους».