Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί  στο Βόλο, καθώς σημειώθηκε έκρηξη σε ψητοπωλείο στην οδό 2ας Νοεμβρίου, από την οποία τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι.

Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Βόλου από το ΕΚΑΒ. Πρόκειται για τον 54χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, όπως αναφέρει το magnesianews, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και για τον υπάλληλο που μετέφερε τη φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε στο χώρο της κουζίνας, στη διάρκεια αλλαγής της φιάλης υγραερίου, από τον 54χρονο και κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Σημειώνεται ότι προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές εντός του καταστήματος, έσπασε η βιτρίνα και αναστάτωση προκλήθηκε από τον ήχο της έκρηξης στη γειτονιά.

Στο σημείο βρίσκονται πυροσβέστες και αστυνομικοί, από την έκρηξη δεν προκλήθηκε φλόγα και η κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ελεγχόμενη.

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, η κατάσταση του 54χρονου χαρακτηρίζεται σοβαρή καθώς φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο κεφάλι, στο στήθος και στα χέρια και μάλλον θα διακομιστεί σε νοσοκομείο που περιθάλπει εγκαυματίες.

Ο 35χρονος υπέστη επίσης εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.