Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
Βια_σε_γυναικες
Ελλάδα

Βόλος: 40χρονος απείλησε τη σύντροφό του σε πολυκατάστημα παιχνιδιών ότι «θα την εξαφανίσει» - «Είχα πιει», είπε στο δικαστήριο

Είναι γονείς ανήλικων παιδιών

Σε πολυκατάστημα παιχνιδιών στον Βόλο έβρισε και απείλησε τη σύντροφό του 40χρονος άνδρας, ο οποίος χθες Τρίτη 30 Αυγούστου, αθωώθηκε για εξύβριση, καθώς η γυναίκα ανακάλεσε την έγκληση σε βάρος του. Να σημειωθεί ότι η υπόθεση ζητήθηκε να διευθετηθεί μέσω της ποινικής διαμεσολάβησης.

Σύμφωνα με το magnesianews το ζευγάρι, που είναι και γονείς ανήλικων παιδιών, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου βρίσκονταν στο πολυκατάστημα, όταν ο άνδρας μάλωσε με τη γυναίκα, την έβρισε και την απείλησε ότι θα την εξαφανίσει.

Η 40χρονη έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, ο σύντροφός της συνελήφθη και χθες η υπόθεση εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

«Κουράστηκα»

Ο άνδρας παραδέχτηκε ότι έβρισε και απείλησε τη γυναίκα «γιατί είχε πιεί», ενώ η παθούσα κατάθεσε ότι κουράστηκε από την ένταση που υπάρχει μεταξύ τους και θέλει να τα βρουν δια της ποινικής διαμεσολάβησης. Η ίδια ανακάλεσε την έγκληση και ο 40χρονος αθωώθηκε. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο, οπότε και το Δικαστήριο θα εξετάσει την υπόθεση ξανά.