Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Κυψέλης, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (28 Αυγούστου) σημειώθηκε γυναικοκτονία με θύμα μια 36χρονη από το Μπαγκλαντές την οποία έσφαξε στη μέση του δρόμου ένας 37χρονος ομοεθνής της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ο δράστης συναντήθηκε με το θύμα στην οδό Τενέδου 10 στην Κυψέλη και αφού λογομάχησαν την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο και της προκάλεσε πολλαπλά, σοβαρά τραύματα.

Στο νοσοκομείο

Η 36χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Ερώτημα τα κίνητρα

Ο Γιώργος Καλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, τόνισε στα Παραπολιτικά 90,1 για την υπόθεση: «Κάποιος υπήκοος Μπαγκλαντές χτες μεσημεριανές ώρες σκότωσε τη γυναίκα ενός συμπατριώτη του. Μόλις κατέβαινε η γυναίκα από το διαμέρισμα όπου διέμενε την κατακρεούργησε στη μέση του δρόμου. Της κατάφερε πολλές μαχαιριές. Πέταξε το μαχαίρι σε κάδο σκουπιδιών. Από τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών μαζί με την Άμεση Δράση τον ταυτοποίησαν και τον συνέλαβαν. Αυτή τη στιγμή κρατείται και γίνεται δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση. Στην αρχή είπε στους αστυνομικούς ότι είχαν οικονομικές διαφορές, του χρώσταγαν 20.000 ευρώ. Αλλά από ότι είπε ο άντρας του θύματος δεν υπήρχαν χρηματικές διαφορές. Δεν ξέρουμε μήπως ήταν έγκλημα ερωτικού χαρακτήρα».