Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα των Νέων Φλογητών αλλά και οι λουόμενοι που βρίσκονταν στη συγκεκριμένη παραλία με τον τραγικό θάνατο ενός 15χρονου.

Σήμερα θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του έφηβου αγοριού.

Ο 15χρονος είχε πάει στην παραλία μαζί με τον ξάδερφό του, ο οποίος τον είδε μπρούμυτα μέσα στη θάλασσα και αρχικά πίστεψε ότι κάνει κάποιο παιχνίδι. Τον πλησίασε και τον γύρισε ανάποδα και εκεί διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα.
Ο ναυαγοσώστης, αλλά και οι λουόμενοι της παραλίας έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να επαναφέρουν στη ζωή το 15χρονο αγόρι, ωστόσο δυστυχώς ήταν αργά.

Μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο πατέρας του παιδιού κατέρρευσε όταν έμαθε για τον χαμό του γιού του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το τραγικό περιστατικό

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα από την παραλία των Νέων Φλογητών δήμου Ν. Προποντίδας, 15χρονος ημεδαπός.
Ο 15χρονος μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο