Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
akar
Ελλάδα

Νέο παραλήρημα από Ακάρ: Η Ελλάδα δεν έρχεται για συνομιλίες, δεν κάθεται στο τραπέζι και δεν ακούει - Λέει συνέχεια ψέματα

«Είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί για να μην επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα μας» δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας

Στο στόχαστρο του υπουργού Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ για ακόμα μια φορά βρέθηκε ξανά η Ελλάδα χρεώνοντάς στη χώρα μας για «στρατηγική έντασης».

«Με ρητορική που αυξάνει την ένταση ορισμένοι στην Ελλάδα μέρα νύχτα σπέρνουν διχόνοια, με στόχο να διαταράξουν τις σχέσεις μεταξύ δυο γειτόνων, δυο συμμάχων», ανέφερε ο Χουλουσί Ακάρ, ενώ παράλληλα κλιμακώνοντας τη ρητορική του, πρόσθεσε: «Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έρχεται για συνομιλίες, δεν κάθεται στο τραπέζι, δεν ακούει, λέει συνέχεια ψέματα. Κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο και ένα ψέμα. Έχουμε βαρεθεί να το αποδεικνύουμε ότι είναι ψέμα».

Συνεχίζοντας, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, υποστήριξε ότι «τα λάθη της ελληνικής κυβέρνησης πλέον τα βλέπουν κάποιοι Έλληνες πολιτικοί, απόστρατοι στρατηγοί και ναύαρχοι, ακαδημαϊκοί, ορισμένα στελέχη των Μέσων Ενημέρωσης και Έλληνες που έχουν κοινή λογική».

«Έχουμε δίκιο και είμαστε δυνατοί επειδή έχουμε δίκιο. Είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε στο τραπέζι για να συνομιλήσουμε. Όμως, είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί για να μην επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα μας, της Τουρκίας και των 85 εκατομμυρίων πολιτών μας, ούτε τα δικαιώματα των Κυπρίων αδελφών μας και να μην επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο γεγονός», δήλωσε επιπρόσθετα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, επανήλθε στους ισχυρισμούς περί «παρενοχλήσεων» από την ελληνικά F-16 κατά τη διάρκεια νατοϊκής άσκησης, εκτοξεύοντας σχετικές κατηγορίες κατά της Αθήνας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες.