Διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών συνεχίζει να νοσηλεύεται τετράχρονο αγοράκι που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση από την Άρτα, μετά από ατύχημα.

 Ο τετράχρονος, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το «tempo24», είχε ατύχημα μέσα στο σπίτι του, με συνέπεια να χτυπήσει στο κεφάλι και να υποστεί σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία.

 Μιλώντας στο tempo24, ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης, εξήγησε ότι η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή, με το τρέχον 24ωρο να είναι κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του.

 Ο τετράχρονος το μεσημέρι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, στην οποία φάνηκε το μέγεθος της αιμορραγίας που αντιμετωπίζει, ωστόσο ένα μέρος της φαίνεται να έχει απορροφηθεί από τον οργανισμό του παιδιού, κάτι που δίνει ελπίδες για την εξέλιξη της κατάστασής του.

 Το άτυχο παιδάκι θα παραμείνει για τις επόμενες ώρες διασωληνωμένο και σε καταστολή και, σύμφωνα με τον κ. Ηλιάδη, η κατάσταση της υγείας του θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο, όταν θα υποβληθεί σε νευρολογικό έλεγχο.

 «Όλη η ομάδα της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου μας δίνει τον καλύτερό της εαυτό για τον μικρό μας ασθενή και είμαστε στο πλευρό του», αναφέρει ο κ. Ηλιάδης στο tempo24.