Ιερέας στη Νάξο έκλεψε την παράσταση σε συναυλία και αποθεώθηκε από το κοινό όταν ράπαρε το τραγούδι «Διθέσιο». Ο παπάς έδωσε ρεσιτάλ και καταχειροκροτήθηκε όταν έπιασε το μικρόφωνο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Δεκαπενταύγουστο, στον παραλιακό οικισμό της Κορωνίδας.

Δημοσιεύτηκε από Yiannis Filippoupolitis στις Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022


Σύμφωνα μάλιστα με το naxotimes.gr, στην εκδήλωση ο πάτερ Ηλίας δεν ήταν ο μοναδικός παπάς που ανέβηκε στη σκηνή, αφού έπαιξε λύρα και τραγούδησε ακόμα ιερέας της Νάξου. Στην ίδια συναυλία, η οποία ενθουσίασε το κοινό, τραγούδησαν επίσης δύο παιδιά από την Κύπρο και δύο από τον Απόλλωνα.



Διασκευή

Ο δραστήριος παπάς του Απόλλωνα ανέβηκε στην εξέδρα, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια. Την παράσταση ωστόσο έκλεψε όταν ράπαρε το «Διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, σε μια εξαιρετική διασκευή. «Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου και να σε έχω αγκαλιά», τραγούδησε ο ιερέας, μεταξύ άλλων.



«Πιο ψηλά στο Θεό»

Ο πάτερ Ηλίας Χρυσάκης δεν παρέλειψε να αναφέρει και την εκκλησία του χωριού, τον ναό του Τιμίου Προδρόμου, στο τραγούδι του: «Σε καλή παρέα να περνάμε πάντα καλά, στου Τιμίου Προδρόμου τον ναό για να μπω, οι προσευχές μας να φτάσουν πιο ψηλά στο Θεό».

Οι κάτοικοι του Απόλλωνα ευχαρίστησαν την ορχήστρα για την όμορφη βραδιά αλλά ιδιαιτέρως ευχαριστούν τον Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο ο οποίος έδωσε την άδεια στους δύο ιερείς να συμμετέχουν στη συναυλία.