Για ασήμαντη αφορμή ένας 64χρονος στο Πήλιο έχασε την ψυχραιμία του και εκσφενδόνισε πιάτο στη σύζυγο του, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο πρόσωπο. Η γυναίκα τον κατήγγειλε στην αστυνομία και η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με το Star, η ένταση στο σπίτι προκλήθηκε επειδή η γυναίκα άλλαξε το ραντεβού της με τον γιατρό και το έβαλε νωρίτερα. Μόλις ο 64χρονος το έμαθε εκνευρίστηκε, επειδή νόμιζε πως το καθυστέρησε από παρανόηση.

Τότε βγήκε εκτός ελέγχου άρπαξε ένα πορσελάνινο πιάτο και το εκσφενδόνισε πάνω της. Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών η σύζυγος δεν άντεξε και απευθύνθηκε στην Αστυνομία, υποβάλλοντάς του μήνυση. Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να χτυπήσει τη σύζυγό του.

«Χίλια συγνώμη»

«Πάνω στα νεύρα μου εκσφενδόνισα το πιάτο. Όμως το πέταξα στην πόρτα κι όχι στη σύζυγό μου. Τραυματίστηκε από τα θραύσματα. Δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν παρόμοιο περιστατικό από μέρους μου. Ζητώ χίλια συγγνώμη για τις πράξεις μου», υποστήριξε ο 64χρονος.

Ο άνδρας δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά αδύναμου προσώπου και κρίθηκε ένοχος με το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή.