Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας άσκησε η εισαγγελέας στην 25χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης μαχαίρωσε μια 27χρονη ομοεθνή της λόγω ερωτικής αντιζηλίας στη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή κατηγορείται, επίσης, για οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Παράλληλα, νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με το άγριο περιστατικό που σημειώθηκε χθες στην Θεσσαλονίκη, όταν μία γυναίκα μαχαίρωσε 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., άμεση ήταν η ανταπόκριση και κινητοποίηση αστυνομικών του ΑΤ Πυλαίας- Χορτιάτη σε κλήση του Κέντρου της Άμεσης Δράσης για επεισόδιο με πιθανό τραυματισμό ατόμου από αιχμηρό αντικείμενο.

Πρόκειται για 25χρονη αλλοδαπή, η οποία χθες το απόγευμα στην περιοχή της Πυλαίας, ακολούθησε 27χρονη ομοεθνή της που κατευθυνόταν πεζή στην οικία της και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο.

pilaia2

Το θύμα, όπως έγινε γνωστό, κατέφυγε για βοήθεια στην οικία της αδερφής της που βρισκόταν σε παράπλευρη οδό, ενώ η δράστιδα εντοπίστηκε στο σημείο από τους αστυνομικούς, στους οποίους και ομολόγησε την πράξη της.

«Πήγαινα στην αδελφή μου και η γυναίκα ήρθε από πίσω και μου επιτέθηκε»,
αναφέρει μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η 27χρονη γυναίκα που το απόγευμα της Τετάρτης δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μια 25χρονη ομοεθνή της λόγω ερωτικής αντιζηλίας, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Η 25χρονη οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα στον εισαγγελέα ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη για την πράξη της.

Όπως έγινε γνωστό, η ερωτική αντιζηλία ήταν η αιτία ενός αιματηρού επεισοδίου.

Μέχρι στιγμής, μια γυναίκα από τη δυτική Θεσσαλονίκη βρέθηκε στο σπίτι μιας 27χρονης, κατηγορώντας την ότι είχε σχέση ή επιθυμούσε να συνάψει σχέση με τον άντρα της.

Μάλιστα, η δράστρια –μητέρα δύο παιδιών- δεν έμεινε στα λόγια, αλλά επιτέθηκε με ένα κουζινομάχαιρο εναντίον της 27χρονης τραυματίζοντας την στην κοιλιά και στον ώμο, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, η αδελφή της 27χρονης, η δράστιδα επιτέθηκε στην γυναίκα φωνάζοντας πως διατηρεί παράνομη σχέση με τον άντρα της, ενώ ο γαμπρός της ανέφερε ότι «είδαμε την αδελφή της γυναίκας μου μαχαιρωμένη και μια άλλη γυναίκα απο πάνω της».