Οριστικά έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος φέρεται να βγαίνει κρυφά με μια 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων, δύο μήνες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του με την Σακίρα.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο ανακοινώθηκε ότι η 45χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο 35χρονος ποδοσφαιριστής της Barcelona FC έδωσαν τέλος στην 11χρονη σχέση τους, με το ζευγάρι να ανακοινώνει τον χωρισμό με κοινή δήλωση.

Όμως, ο Πικέ φαίνεται ότι έχει κάνει ήδη μια νέα αρχή στην προσωπική του ζωή, καθώς η Sun αναφέρει ότι έχει συνάψει δεσμό με την Clara Chia Marti, την οποία φέρεται να γνώρισε όταν εκείνη εργαζόταν στην εταιρεία παραγωγής του Kosmos.

Ενώ ο χωρισμός του από τη Σακίρα ανακοινώθηκε μόλις τον Ιούνιο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πικέ και η Κλάρα, η οποία είναι 12 χρόνια μικρότερή του, βλέπουν ο ένας τον άλλον «εδώ και μήνες».

Μια πηγή δήλωσε χαρακτηριστικά στη Sun ότι «ο Gerard και η Clara βγαίνουν μαζί εδώ και μήνες. Είναι φοιτήτρια εργάζεται για εκείνον στο γραφείο του, οργανώνοντας εκδηλώσεις».


«Τηρούν σιγή ιχθύος για τη σχέση τους, αλλά οι γύρω τους γνωρίζουν τι συμβαίνει»

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι του τον έχουν βοηθήσει να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν κλείσει οι λογαριασμοί της Clara στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε ο κόσμος να μην μπορεί να βρει φωτογραφίες της. Αυτό κάνει τους φίλους του να πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα είναι αρκετά σοβαρός για να είναι μαζί της».

Η DailyMail επικοινώνησε με τους εκπροσώπους της Shakira και του Gerard για σχόλια, χωρίς ωστόσο ανταπόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πικέ και η Σακίρα επιβεβαίωσαν το τέλος της 11χρονης σχέσης τους τον Ιούνιο.