«Ο Πακιστανός είχε συνεργούς δύο ομοεθνείς του», αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης Νικολέτας, την οποία ο κατηγορούμενος ομολόγησε πως δολοφόνησε μέσα στο σπίτι της, στο Περιστέρι.

Μάλιστα, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τόνισε πως τα δύο αυτά άτομα έχουν ήδη καταθέσει στην ανακρίτρια και από εκεί και πέρα θα ασκηθούν διώξεις εναντίον τους, για υπόθαλψη εγκληματία».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, οι δύο Πακιστανοί έχουν εντοπιστεί και θα ασκηθούν διώξεις εναντίον τους γιατί βοήθησαν τον 22χρονο κατηγορούμενο να μαζέψει τα πράγματά του, τον βοήθησαν ώστε να μεταφερθεί στο τρένο αλλά και για να φτάσει στα Σκόπια.

Υπενθυμίζεται πως χθες Τρίτη, ο 22χρονος Πακιστανός, μετά το πέρας της απολογίας του, κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το έγκλημα και ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας, προσπάθησε όμως να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι το μοιραίο απόγευμα της 1ης Αυγούστου θόλωσε όταν το θύμα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ.

Σύμφωνα με πηγές του υπ. Μετανάστευσης, ο αλλοδαπός, φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης, έχει καταθέσει μια φορά αίτημα Ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, αίτημα το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί. Αίτημα επί του οποίοι κατέθεσε μεταγενέστερα εκπρόθεσμη προσφυγή.