Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι πριν από εννέα ημέρες.

«Η Νικολέττα ήταν η αγάπη της ζωής μου. Έχω μετανιώσει. Δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» φέρεται να είπε στην απολογία του στην ανακρίτρια.

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε ότι το απόγευμα της 1ης Αυγούστου 2022 ξύπνησε τη Νικολέττα στις 5:30 το απόγευμα για να πάει για δουλειά. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι για μία ακόμα φορά ζήτησε από την Νικολέττα να τον βοηθήσει με τα χαρτιά του. Όπως είπε, σκέφτονταν να παντρευτούν και να κάνουν τον γάμο στην Ιταλία.

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέττα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα «ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη», μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε, γι' αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση, τι έγινε» υποστήριξε κατά πληροφορίες ο κατηγορούμενος.