Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
gynaikoktonia_peristeri
Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Είναι ένα δίποδο, ανθρωπόμορφο τέρας χωρίς ηθικές αναστολές», λέει ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, οι γονείς της 17χρονης Νικολέτας τη συμβούλευαν να χωρίσει

Ο 22χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας από το Περιστέρι είναι ένα παραβατικό άτομο με κακοποιητική συμπεριφορά και χωρίς ηθικές αναστολές, δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης από το Περιστέρι.

O 22χρονος Πακιστανός οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα στο γραφείο του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται πως μεταφέρθηκε χθες το πρωί στο ανακριτικό γραφείο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ωστόσο, διά του συνηγόρου του, ο 22χρονος ζήτησε να του δοθεί ακόμη ένα 24ωρο, ώστε να ενημερωθεί επί των στοιχείων της δικογραφίας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «η κακοποιητική του συμπεριφορά σε βάρος της 17χρονης αποδεικνύεται και πριν το γεγονός της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, με στοιχεία βιαιότητας εναντίον της. Όμως, αυτός ο άνθρωπος δεν είχε σε τίποτα να σκοτώσει, δεν είχε αναστολές.

Αυτό το δίποδο και ανθρωπόμορφο τέρας δεν είχε ηθικές αναστολές για να τον σταματήσουν να κάνει το κακό» πρόσθεσε.

«Δυστυχώς η 17χρονη έπεσε στα χέρια του χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να έχει τη δυνατότητα να αντισταθεί. Πάλεψε για 7-8 λεπτά για τη ζωή της αλλά τελικά δεν κατάφερε να σωθεί», είπε χαρακτηριστικά για το κορίτσι.


Οι γονείς της τη συμβούλευαν να χωρίσει

Σε ερώτηση για το εάν η οικογένεια της 17χρονης γνώριζε για τις έκνομες πράξεις του, ο δικηγόρος απάντησε ότι δεν υπήρχε ουσιαστική γνώση, αλλά οι γονείς της τη συμβούλευαν να χωρίσει, γιατί είχε δείξει δείγματα ότι δεν ήταν σωστός στη συμπεριφορά του απέναντι στη 17χρονη.