Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στα Ανώγεια Ρεθύμνου, όπου μία γυναίκα φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από συνδαιτυμόνα σε πανηγύρι της περιοχής!

Η 32χρονη, η οποία συνοδευόταν από τον 54χρονο σύντροφό της, κάθισε σε τραπέζι με την παρέα τους, στην οποία παρευρίσκονταν μεταξύ άλλων δύο ακόμη άνδρες, ένας 33χρονος και ένας 45χρονος. Σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την καταγγελία της γυναίκας, οι δύο άνδρες την παρότρυναν να πίνει αλκοόλ καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, μέχρι που έφτασε σε κατάσταση μέθης.

Όταν εκείνη παραπονέθηκε πως δεν ένιωθε καλά και ζήτησε να πάει στο Κέντρο Υγείας, ο 33χρονος προσφέρθηκε να τη μεταφέρει. Όπως και έγινε, με τον 33χρονο λίγη ώρα μετά να αποχωρεί. Ωστόσο, οι γιατροί θεώρησαν πως κάτι ύποπτο συνέβη, καθώς η 32χρονη δεν φορούσε εσώρουχα, ενώ υπήρχαν ενδείξεις για σεξουαλική πράξη, με την κοπέλα να είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση λόγω του αλκοόλ.

Η ίδια κατήγγειλε πως είχε πέσει θύμα βιασμού και μεταφέρθηκε στις 9 το πρωί της επόμενης ημέρας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία, παρουσία αυτή τη φορά του 54χρονου συντρόφου της.

Η 32χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, παρουσία γυναικολόγου και διαπιστώθηκαν ενδείξεις βιασμού, ωστόσο έχουν ληφθεί δείγματα και αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα, προκειμένου να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, οι άνδρες των Αρχών του Ρεθύμνου συνέλαβαν τον 33χρονο που την είχε μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας, ενώ προσήγαγαν τον 45χρονο. Χθες αργά το απόγευμα αναμενόταν η μεταγωγή του πρώτου στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, με τον ίδιο να υποστηρίζει στους αστυνομικούς πως όντως συνέβη σεξουαλική πράξη, η οποία όμως έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας.

Μάλιστα, υποστήριξε πως έχει μάρτυρες οι οποίοι διαπίστωσαν και οι ίδιοι την ερωτική διάθεση της γυναίκας απέναντι στο πρόσωπό του, ακόμη και παρουσία του συντρόφου της! Επισήμανε ακόμη πως όταν τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας, δεν αποχώρησε, αλλά παρέμεινε εκεί για συμπαράσταση, καθώς πίστευε πως δεν είχε κάνει κάτι κακό για να φύγει άρον άρον. Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Ρεθύμνου.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 9 Αυγούστου 2022