Απολογείται σήμερα ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών ο νεαρός Πακιστανός που ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στη Βόρεια Μακεδονία πέντε ημέρες μετά το έγκλημα ύστερα από έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης εις βάρος του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, φέρεται να είχε κάνει μαρτυρική τη ζωή της 17χρονης, με την οποία διατηρούσαν σχέση για δέκα μήνες, το τελευταίο διάστημα.




Ήταν επιθετικός, τη ζήλευε και την παρακολουθούσε

Όπως αναφέρει το newsit.gr επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος φέρεται να εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά και έντονη ζήλια προς το πρόσωπο της 17χρονης, φτάνοτνας στο σημείο να την παρακολουθεί στη δουλειά της. Για το λόγο αυτό η 17χρονη ήταν αγχωμένη το τελευταίο διάστημα και μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί στην οικογένεια και τους φίλους της ότι ήθελε να διακόψει τη σχέση τους, όμως φοβόταν την αντίδραση του κατηγορούμενου.

Χθες, ο πατέρας της 17χρονης δήλωσε δια του δικηγόρου του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.

«Δηλώσαμε παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας εναντίον αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος που στέρησε τη ζωή στη Νικολέτα η οποία δεν πρόλαβε να ζήσει τις χαρές της ζωής» ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος, προσθέτοντας ότι ««το κλίμα στην οικογένεια της Νικολέτας είναι πολύ βαρύ και η σύλληψη του είναι μία σταγόνα παρηγοριάς για αυτούς τους ανθρώπους».

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν πρόσωπα τα οποία βοήθησαν τον κατηγορούμενο να εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία της Νικολέτας και να φτάσει μέχρι την Βόρεια Μακεδονία.