Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμενικό, καθώς έγινε γνωστό ότι αγνοούνται δύο κολυμβητές από την Κυριακή στη θάλασσα των Λεγραινών Σουνίου

Σημειώνεται ότι για τον εντοπισμό των δύο κολυμβητών που χάθηκαν στη θάλασσα του Σουνίου έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού, ενώ στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 46χρονο και μια 62χρονη τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από το μεσημέρι της Κυριακής. Το λιμενικό ενημερώθηκε για το περιστατικό τα ξημερώματα της Δευτέρας (στις 01:50) όταν πολίτης παρατήρησε πως ο άνδρας και η γυναίκα που είχαν πάει για μπάνιο στα Λέγραινα Σουνίου το μεσημέρι της Κυριακής, δεν επέστρεψαν να πάρουν τα προσωπικά αντικείμενά τους από την παραλία.

Μάλιστα, μετά από έρευνα του Λιμενικού εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο στην παραλία.  Στην επιχείρηση εντοπισμού του συμμετέχουν ένα πλοίο και δύο περιπολικά οχήματα του Λιμενικού, ενώ από αέρος επιχειρεί ένα ελικόπτερο.

Το λιμενικό πραγματοποίησε έρευνα στα προσωπικά αντικείμενά τους και βρήκε τα στοιχεία ταυτότητας της γυναίκας, ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκε πως το αυτοκίνητο ανήκει στο 46χρονο άνδρα.