Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην Κεφαλονιά, με θύμα έναν 54χρονο επαγγελματία ψαρά, που έχασε τη ζωή του ξαφνικά στην περιοχή μεταξύ του Γέρο Γόμπου και Λαγκαδάκια Ληξουρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ιστότοπος inkefalonia.gr, ο άτυχος άνδρας ψάρευε μέσα στην θάλασσα, ενώ πάνω στο καΐκι ήταν ένας συνάδελφός του, ο οποίος ήταν και αυτός που τον είδε να επιπλέει ξαφνικά χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως και σε κατάσταση σοκ, ο άνδρας που βρισκόταν πάνω στο σκάφος ενημέρωσε τις Λιμενικές Αρχές και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που περίμενε να παραλάβει τον άτυχο άνδρα, ο οποίος ωστόσο είχε φύγει από την ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, ο 54χρονος ανασύρθηκε νεκρός λίγο αφού είχε πέσει για βουτιά με χρήση σωλήνα που του παρείχε οξυγόνο από το αλιευτικό σκάφος.

Έρευνες διεξάγονται από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς για τα αίτια του συμβάντος, ενώ θα διενεργηθεί και νεκροψία - νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Κατά πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν έφερε τραύματα και δεν είχε χτυπηθεί σύμφωνα με εκτιμήσεις γιατρών του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου, όπως μεταδίδει το kefaloniapress.

Στη θαλάσσια περιοχή του συμβάντος το Λιμεναρχείο θα ρίξει δύτες για αυτοψία του βυθού προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του. Τον τελικό λόγο βέβαια θα έχει ο ιατροδικαστής της Πάτρας, όπου θα διακομιστεί το σώμα του άτυχου ψαρά.