Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ζακύνθου μετά τη νέα γυναικτονία που σημειώθηκε στο νησί. Μια μάνα 3 παιδιών, 19, 14 και 8 ετών έχασε τη ζωή της από τα χεριά του ίδιου του συζύγου της. Ο 49χρονος θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα.

Σοκαρισμένος ο γιος της οικογένειας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μητέρα του και με δάκρυα στα μάτια περιγράφει την σχέση που είχαν και τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους.

«Ήταν η κακιά ώρα. ‘Ελειπα, δεν πρόλαβα. Συνέβαινε για αρκετά χρόνια. Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα και ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε με την μάνα μου. Γύριζε στο σπίτι με τον φόβο μετά την δουλειά και τώρα αυτή την περίοδο έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα. Κι εγώ δεν ήμουν εδώ. Είχαμε επικοινωνία με τον πατέρα μου, απλά ήταν άνθρωπος που με την πάροδο του χρόνου η συμπεριφορά του χειροτέρευε», είπε ο γιος της άτυχης γυναίκας.

Ενδεικτικό της μανίας με την οποία μαχαίρωνε τη σύζυγό του είναι η λάμα του μαχιαριού είχε στραβώσει από τη δύναμη που κατάφερνε τα «χτυπήματα» στο θύμα. Το φονικό όπλο εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές δίπλα στο θύμα -σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA- ενώ ο 51χρονος Αλβανός δράστης είχε φύγει από το σπίτι.

Τη σκότωσε και πήγε στη δουλειά...

Ο δολοφόνος αμέσως μετά την πράξη του έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Η Αστυνομία εξαπελυσε άμεσα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, που τελικά βρέθηκε στην περιοχή του Μαραθιά, στο Κερί.

Ο δράστης που θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι «τη σκότωσα γιατί με απατούσε».

Να σημειώσουμε πως Αλβανός δολοφόνος κατακρεούργησε τη σύζυγο του, ενώ ήταν καταζητούμενος από την Αστυνομία, μετά τη μήνυση που του έκανε το θύμα για τον ανελέητο ξυλοδαρμό της, μία ώρα πριν τη δολοφονία της.


Το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ της Κυριακής, μετά από έντονο καυγά μεταξύ του ζευγαριού, ο 51χρονος ξυλοκόπησε και επιτέθηκε στη γυναίκα του με μαχαίρι χτυπώντας τη στο θώρακα και στον λαιμό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Σύμφωνα με το imerazante.gr, η γυναίκα μετά από κλήση γειτόνισσας που βρέθηκε στο σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Το ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά.

Οι γείτονες της περιοχής επισημαίνουν ότι δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 51χρονος είχε επιτεθεί στη γυναίκα του καθώς έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά στο παρελθόν. Σύμφωνα με όσα έρχονται συνέχεια στο φως της δημοσιότητας, η γυναίκα είχε κάνει καταγγελία ξανά στην Αστυνομία πριν από 1,5 μήνα για ενδοοικογενειακή βία από τον φερόμενο θύτη, ο οποίος τότε είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Οι Αστυνομικές Αρχές, αμέσως μετά το περιστατικό εξαπέλυσαν έρευνες για τον εντοπισμό του 51χρονου ο οποίος τελικά συνελήφθη σήμερα το πρωί <(01.08.22) για να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα. Ο δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή του Μαραθία στο Κερί ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται ως οικοδόμος, ενώ η σύζυγος του εργαζόταν σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή του Τσιλιβή.