Η νέα γενναιόδωρη δωρεά για το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ) του «Ιδρύματος Αικ.Λασκαρίδη» υπογράφηκε σήμερα στη διάρκεια ειδικής τελετής, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Νικόλαου Παναγιωτόπουλου.

Η υπογραφή της δωρεάς για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του ΝΝΑ πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη» και Υποναυάρχου επί τιμή Παναγιώτη Λασκαρίδη και του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης ο ΥΦΕΘΑ Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, και στελέχη του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη», μεταξύ των οποίων ο Διευθυντής του Επίτιμος Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος ε.α.Κωνσταντίνος Μαζαράκης – Αινιάν ΠΝ.

Το έργο της ανακαινίσεως και του εκσυγχρονισμού του ΝΝΑ περιλαμβάνει:
Ø Θαλάμους Νοσηλείας Πτέρυγος 3Β
Ø Συγκρότηση χώρων Καρδιολογικής Κλινικής
Ø Συγκρότηση Πτέρυγας Βραχείας Νοσηλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναβάθμιση του ΝΝΑ, έρχεται να προστεθεί σε μία μεγάλη σειρά δωρεών του Π.Λασκαρίδη προς το Πολεμικό Ναυτικό και την Πατρίδα, μεταξύ των οποίων τρία πλοία γενικής υποστηρίξεως του Στόλου, ένα εκπαιδευτικό σκάφος για τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, αλλαγή ζευγών γεννητριών για τις φρεγάτες τύπου “Standard” (“S”) του Στόλου και άλλα.