Σε αδιερεύνητα παθολογικά καρδιολογικά αιτία αποδίδει την υπότροπη της Τζωρτζινας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο τον Απρίλιο του 2021, η Ρούλα Πισπιρίγκου στο συμπληρωματικό απολογητικό υπόμνημα που υπέβαλε στην 18η τακτική ανακρίτρια, απαντώντας μάλιστα και σε σχετικές ερωτήσεις της.

Στη διάρκεια της πολύωρης διαδικασίας η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγο, η προφυλακισμένη μάνα αρνήθηκε τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού της, λέγοντας πως η Τζωρτζίνα είχε υποστεί πολλαπλά καρδιολογικά επεισόδια όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αντιθέτως ο διευθυντής της μονάδας κ. Χασαπόπουλος είχε υποστηρίξει τον Απρίλιο στην κατάθεση του πως το συγκεκριμένο παιδί υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις πριν εισαχθεί και δεν εντοπίστηκε κάποιο ιατρικό θέμα. Από δω και πέρα, η ανακρίτρια θα στείλει τη συμπληρωματική απολογία στον εισαγγελέα και κατόπιν η πρόταση τους θα σταλεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφανθεί για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της κατηγορούμενης και σε αυτό το σκέλος. 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το υπόμνημα της