Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
xeria_viasmos
Ελλάδα

Σοκ στην Πάτρα: 39χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό μετά από χορήγηση ναρκωτικών

«Μου έδωσαν ναρκωτικά και με βίασαν» καταγγέλλει η γυναίκα - Συνελήφθησαν οι φερόμενοι ως δράστες - Τι υποστηρίζουν

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Πάτρας , μετά την καταγγελία ομαδικού βιασμού από μία 39χρονη γυναίκα. Επί ποδός οι αρχές που διερευνούν το περιστατικό.

Σύμφωνα με το tempo24.news.gr , η 39χρονη πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, ενημέρωσε για το συμβάν τους γιατρούς και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών, με τους οποίους είχε προηγουμένως βγει για διασκέδαση, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός στην Πάτρα και αφού, όπως είπε, της έδωσαν αν αγνοία της ναρκωτική ουσία στη συνέχεια τη βίασαν.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, μετά από έρευνες κατέληξαν στους δύο άνδρες οι οποίοι και συνελήφθησαν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως ναι μεν υπήρξε με την γυναίκα ερωτική συνεύρεση αλλά με τη συναίνεσή της. Παραδέχονται επίσης πως έκαναν χρήση ναρκωτικών, αλλά εν γνώσει της καταγγέλλουσας.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με την βαριά κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται ήδη τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί η 39χρονη προκειμένου να διαπιστωθεί ή όχι η λήψη ναρκωτικής ουσίας.

Αστυνομική «πηγή» ανέφερε στο tempo24.news πως «η υπόθεση ερευνάται μεθοδικά και με την δέουσα προσοχή».
Σημειώνεται τέλος πως σε κατ' οίκον έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου καταγγέλλεται ο βιασμός, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά.