«Έχει δρομολογηθεί το θέμα αυτό. Ήθελα να ευχαριστήσω τον Εισαγγελέα που έκανε άμεση παρέμβαση», δήλωσε Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο γαμπρός του 49χρονου από την Πάτρα, Βασίλης Καψούρας, ερωτηθείς αν θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη η οικογένεια.

Αναφορικά με τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα, ο κ. Καψούρας διερωτήθηκε: «Γιατί φταίνε οι νοσηλεύτριες μόνο; Κάποιος τις έχει βάλει εκεί πέρα τις νοσηλεύτριες, ότι τους λένε κάνουν».

«Βγήκε κάποιος συνδικαλιστής γιατρός και είπε ότι όταν το νοσοκομείο δεν εφημερεύει είναι κλειστό... Αυτά που ειπώθηκαν δημόσια νομίζω ότι είναι απαράδεκτα πράγματα, θα σηκωθεί ο Ιπποκράτης και θα τους κυνηγάει, δεν θα ξέρει ποιον να πρωτοκρεμάσει. Αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε Έλληνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γαμπρός του άρτχου ζαχαροπλάστη.

Ερωτηθείς αν ο 49χρονος είχε επισκεφτεί ιδιώτη γιατρό, απάντησε: «Όχι δεν ήταν το πρωί, είχε γίνει μια διάγνωση πριν από δυο μέρες. Δεν γνωρίζω πολλά αλλά έχει ειπωθεί ότι πήγε σε ιδιώτη γιατρό και έγινε λάθος εκτίμηση κι εκεί. Είναι οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν υγιείς και πλήρως εμβολιασμένος. Δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα με την καρδιά του».

«Βλέπουμε έναν άνθρωπο στο δρόμο και του προσφέρουμε βοήθεια, πόσο μάλλον σε ένα νοσοκομείο. Να μην επαναληφθεί γιατί σήμερα ήταν ο Θόδωρος, αύριο θα είναι κάποιος άλλος», υπογράμμισε ο ίδιος.