Την απόφαση να χορηγηθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση του Δημήτρη Λιγνάδη αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με πλειοψηφιά 4-3 (μειοψήφησαν δύο ένορκοι και μία σύνεδρος). Το δικαστήριο όρισε ομόφωνα περιοριστικούς όρους απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση τρεις φορές και εγγύηση 30.000 ευρώ (έως 29/7).

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, επιβλήθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη συνολική ποινή 12 ετών κατά συγχώνευση. Και αυτή η απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία 4-3.

Έτσι, για την απόφαση του δικαστηρίου τοποθετήθηκε στα social media ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μία ανάρτηση, στην οποία έγραψε: «Ένοχος ο Δημήτρης Λιγνάδης! Σεβόμαστε την Δικαιοσύνη κι αυτό που αποφάσισε είναι μήνυμα για έναν καθαρότερο κόσμο, χωρίς κακοποιητικές εξουσίες και προσβολές της ελευθερίας του ατόμου!».

mpimpilas

Ένοχος ο Δημήτρης Λιγναδης! Σεβόμαστε την Δικαιοσύνη κι αυτό που αποφασισε είναι μήνυμα για έναν καθαρότερο κόσμο, χωρίς κακοποιητικες εξουσίες και προσβολές της ελευθερίας του ατόμου!

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022