Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια φωτογραφία του αγνοούμενου από τη μέρα της εξαφάνισής του στο Ποσείδι Χαλικιδικής, την ώρα που συνεχίζονται για πέμπτη ημέρα οι έρευνες για τον 31χρονο τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το voria.gr, ο 31χρονος εμφανίζεται στη φωτογραφία με το μαγιό του αλλά και με μία τσάντα θαλάσσης να περπατά στην παραλία το περασμένο Σάββατο, την τελευταία ημέρα που βρισκόταν μαζί με ακόμα δέκα φίλους του στην παραλία στο Ποσείδι.

Λίγο αργότερα, βούτηξε στη θάλασσα με τον φίλο του Βασίλ, ενώ ο Ιβάν, όταν αντιλήφθηκε ότι κινδυνεύουν, έπεσε και αυτός στη θάλασσα για να τους σώσει.

martin

Συνεχίζονται οι έρευνες

Παράλληλα, σήμερα, Τετάρτη συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Εθελοντές διασώστες, σε συνεργασία με την Αερολέσχη Θεσσαλονίκης, θα σηκώσουν ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για να ενισχύσει τις έρευνες. Θα πετάει για τρεις ώρες πάνω από τα παράλια της Κατερίνης, της Λάρισας και του Βόλου. Στη συνέχεια θα περάσει από τη Σκιάθο και θα γυρίσει από τη νέα Σκιώνη αλλά και το Ποσείδι για να χτενίσει όλη την περιοχή.