Τέταρτη τραγωδία σημειώθηκε τη νύχτα στην άσφαλτο και συγκεριμένα στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο, με θύμα έναν 33χρονο οδηγό μοτοσικλέτας.

Ο άτυχος άνδρας, μισή περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ενώ κινούνταν με το δίκυκλο του από το Σφακάκι με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του και να προσκρούσει με ιδιαίτερη σφοδρότητα σε κολώνα φωτισμού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπεί η μηχανή κι ο 33χρονος να χάσει τη ζωή του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου μετέφερε τον 33χρονο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Οι γιατροί, όμως, δεν μπόρεσαν να του παράσχουν καμία συνδρομή, καθώς ο άτυχος μοτοσικλετιστής είχε υποκύψει στα βαριά του τραύματα.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.


Τροχαίο με νεκρό και στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τραγικό θάνατο βρήκε ακόμα ένας νέος οδηγός μηχανής το πρωί της Παρασκευής σε τροχαίο στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος που οδηγούσε μηχανή έχασε τη ζωή του ύστερα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής ακόμα ένας οδηγός μηχανής μόλις 22 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Κηφισό.


Θανατηφόρο δυστύχημα και στην Πάτρα

Συγκλονισμένη είναι και η Πάτρα από το θανατηφόρο τροχαίο που έλαβε χώρα στις 6.30 το πρωί, με θύμα έναν 25χρονο.

Το ΙΧ, το οποίο οδηγούσε ο νεαρός, εξετράπη της πορείας του μετά τα φανάρια του Αγίου Βασιλείου στην παλαιά εθνική Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αίγιο, χτύπησε σε έναν στύλο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην μάντρα του νεκροταφείου της περιοχής.