Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να καταθέσει για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας.

Η 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, καλείται να δώσει εξηγήσει και για τα άλλες δύο κόρες της.

Για τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας ανέφερε πως την Παρασκευή, αν δεν υπάρξει ολιγοήμερη αναβολή, θα παραδοθεί η κατάθεση μέσω υπομνήματος για το θάνατο των τριών παιδιών.

«Το σημείωμα θα περιλαμβάνει πλήρες ιστορικό της έγγαμης ζωής τους ζευγαριού από την αρχή», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ο Όθωνας Παπαδόπουλος επισήμανε ότι «το μόνο στοιχείο που παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια είναι το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα, όλα τα άλλα στοιχεία δείχνουν θάνατο από φυσικά αίτια», ενώ συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν ιατροδικαστές που έχουν αντίθετη άποψη από το νέο πόρισμα, όμως δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους, γιατί δεν θέλουν το διασυρμό».

Τέλος, ανέφερε πως «δεν υπάρχουν επιστημονικές διαφωνίες για τα αίτια του θανάτου των παιδιών, ενώ η δίκη θα μετατραπεί σε ιατροδικαστικό ντέρμπι».