Ένα ακόμη σκηνικό γυναικείας κακοποίησης έλαβε χώρα αυτή τη φορά στο Νέο Φάληρο με θύμα μία 30χρονη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, o 22χρονος σύντροφος της γυναίκας, τη στιγμή που το ζευγάρι από τα βόρεια προάστια βρισκόταν στο αυτοκίνητο, γρονθοκόπησε την 30χρονη στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια αφού την έσυρε απο τα μαλλιά, την πέταξε στο δρόμο και εξαφανίστηκε. Η κοπέλα βρέθηκε τραυματισμένη στο δρόμο, όπου διερχόμενοι οδηγοί συνέδραμαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με την ίδια να μεταφέρεται με περιπολικό στο τοπικό τμήμα οπου υπέβαλε μήνυση εναντίον του συντρόφου της.

Περίπου στις 5 το ξημέρωμα της Κυριακής, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων - Νέου Φαλήρου, η ίδια βρισκόταν με τον 22χρονο σύντροφό της στο όχημα του επί της λεωφόρου Κηφισού, όταν ξαφνικά και ενώ μιλούσαν «άναψαν τα αίματα». Ο 22χρονος, σε κατάσταση αμόκ πραγματοποίησε μια σφοδρή επίθεση εναντιον της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ίδιου ιστοτόπου, της έριξε μπουνιές στο πρόσωπο και το κεφάλι με την 30χρονη να βρίσκεται στα πρόθυρα της λιποθυμίας και τον άνδρα να μην σταματά την κακοποιητική του συμπεριφορά, καθώς άνοιξε την πόρτα του οχήματος, βγήκε έξω και ερχόμενος στην πλευρά του συνοδηγού, με πρωτοφανή βία άρπαξε από τα μαλλιά την 30χρονη, την έσυρε έξω απο το αυτοκίνητο και αφού την πέταξε στην άσφαλτο, μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Το θύμα σε κατάσταση σοκ και με τραυματισμό στον αριστερό γοφό εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς που ενημέρωσαν την Αστυνομία, με τους άνδρες της Άμεσης Δράσης να φτάσουν στο σημείο και το θύμα μεταφέρθηκε με περιπολικό στο τοπικό τμήμα οπου κατέθεσε μήνυση εναντίον του 22χρονου που την κακοποίησε με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο.