Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
ROULA_PISPIRIGKOU
Ελλάδα

Έξαλλη η Πισπιρίγκου με την παιδοψυχολόγο και τους ιατροδικαστές – Μιλάει για «ψεύτικες μαρτυρίες και αμφισβητήσιμα επιστημονικά στοιχεία»

Εν αναμονή της νέας κατάθεσής της για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας

Τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας μελετάει η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς οι συνήγοροί της έλαβαν χθες Πέμπτη τα έγγραφα από τις δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη εμφανίζεται οργισμένη με το πόρισμα της παιδοψυχολόγου που την επισκέφθηκε στις φυλακές, για τις ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας. Μιλάει για κατάφωρη αδικία, για ψεύτικες μαρτυρίες και αμφισβητήσιμα επιστημονικά στοιχεία.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο Mega για την εντολέα του, η οποία κλήθηκε επίσημα να καταθέσει ως ύποπτη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Ο δικηγόρος δήλωσε αρχικά πως η 33χρονη κατηγορούμενη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς θεωρεί πως την αδικεί ο τρόπος που σκιαγραφείται η προσωπικότητά της.

Αναφορικά με τα νέα ευρήματα που προκύπτουν για τους θανάτους των δύο παιδιών (Μαλένα – Ίριδα) λέει: «Η αρχική εικόνα ήταν ότι τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια, υπήρχαν και σαφή ευρήματα. Προκύπτουν νέα δεδομένα και γίνεται επαναξιολόγηση». Παράλληλα, για την παιδοψυχολόγο αναφέρει πως αν και είχε λάβει παραγγελία να συντάξει έκθεση για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, εκείνη προχώρησε σε σκιαγράφηση του χαρακτήρα της μητέρας και του πατέρα του αδικοχαμένου παιδιού.
«Η κατηγορουμένη θεωρεί πως η περιγραφή της παιδοψυχολόγου την αδικεί κατάφορα, έχει υπερβολές και δεν το περίμενε, ήταν διαφορετικό το αντικείμενο» συμπλήρωσε. Σε ό,τι αφορά τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά πως δεν το έκανε για την δημοσιότητα.

«Ήταν εγκατεστημένοι εκπρόσωποι του Τύπου έξω από το σπίτι της και η ίδια κάποιες φορές τους μίλησε» προσέθεσε.

«Η κατηγορούμενη στο ερώτημα πώς έφυγαν τα παιδιά της, δίνει την απάντηση που της έδωσαν οι γιατροί που τα εξέτασαν και οι ιατροδικαστές» λέει ο δικηγόρος.