ΕΚΤΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Κέλλυ Κοντογεώργη
ΕΚΤΑΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Κέλλυ Κοντογεώργη Κέλλυ Κοντογεώργη
peripoliko
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 44χρονος που «μπούκαρε» με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Τι λένε οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας στη Θεσσαλονίκη

 Χωρίς λόγω «μπούκαρε» το πρωί της Τετάρτης με καραμπίνα στα χέρια, σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη δυτική Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό που αναστάτωσε την πόλη, δεν είχε τραγικές συνέπειες, καθώς λίγα λεπτά αργότερα, ο 44χρονος άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στράτου Λούβαρη, στο protothema.gr o 44χρονος ελληνικής καταγωγής, κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο, καθώς φαίνεται ότι αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του άρθρου όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν ο μεσήλικας έφτασε με το αυτοκίνητο έξω από την επιχείρηση επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, μπήκε από την κεντρική είσοδο με την καραμπίνα στα χέρια και πλησίασε τους εργαζομένους. Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας, αμέσως άρχισε να προχωράει μέσα στον χώρο και να ρωτάει «πού είναι ο υπεύθυνος».

 «Καταφέραμε να ειδοποιήσουμε άμεσα την Άμεση Δράση και πολύ γρήγορα έφτασαν στο μαγαζί περίπου 30 αστυνομικοί. Μόλις τους είδε ο τύπος παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση. Δεν είχε σκοπό την ληστεία, δεν ξέρουμε τι ήθελε», ανέφεραν στο protothema.gr.

 Σύμφωνα με τους ίδιους, ο άνδρας είναι άγνωστος στο προσωπικό και τους υπεύθυνους της επιχείρησης και δεν μπορούν να καταλάβουν για ποιον λόγο προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια.

 «Δεν τον ξέρει κανείς, δεν τον είχαμε ξαναδεί αυτόν τον άνδρα στην επιχείρηση. Δεν ζήτησε ούτε χρήματα, ούτε τίποτα. Σημασία έχει ότι δεν τραυματίστηκε κάνεις. Τρομάξαμε πολύ αλλά όλα καλά, ευτυχώς έφτασε πολύ γρήγορα η αστυνομία», είπαν.