Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
aerodromio_irakleio
Ελλάδα

Hράκλειο: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο οδηγός ταξί που παρέσυρε αστυνομικό στο αεροδρόμιο

O 66χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της βίας κατά υπαλλήλων και της άγρας πελατών.

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου αναμένεται να καθίσει ο οδηγός ταξί, που την Πέμπτη τραυμάτισε με το όχημα του αστυνομικό, για να αποφύγει τον έλεγχο, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το cretapost, ο 66χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της βίας κατά υπαλλήλων και της άγρας πελατών.

Θυμίζουμε ότι την νύχτα της περασμένης Πέμπτης, ο 66χρονος οδηγός στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών, παρέσυρε με το όχημα του έναν αστυνομικό.

Σύλλογος Ιδιόκτητων Ταξί Ηρακλείου: Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Ταξί Ηρακλείου καταδικάζει τη συμπεριφορά του οδηγού όπως και κάθε μορφή βίας, ενώ τονίζουν ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και δεν αντιπροσωπεύσει τον κλάδο τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το περιστατικό που έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο του αερολιμένα Ηρακλείου, θα το χαρακτηρίζαμε μεμονωμένο, ατυχές και σίγουρα μας λυπεί. Σε καμία περίπτωση, δεν αντιπροσωπεύει τον κλάδο και τον επαγγελματία οδηγό ταξί.

Με γνώμονα την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθημερινά οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη των παραπάνω στόχων. Αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή, η ελληνική αστυνομία, που καταβάλει τα μέγιστα για να επιτευχθούν όλα αυτά, και ακόμα περισσότερο στην πάταξη της τεράστιας κι υποκλοπής μεταφορικού έργου , οι σχέσεις κι η συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου μας και της Αστυνομίας είναι στο καλύτερο επίπεδο.

Από την άλλη μεριά, παρουσιάζονται φαινόμενα από συναδέλφους, που αμβλύνουν και δεν βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών μας».