Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 38χρονου στην Ραφήνα μετά από άγριο ξυλοδαρμό από τέσσερα άτομα που τον χτυπούσαν ακόμα και όταν ήταν αναίσθητος.

Φίλος του 38χρονου σε ανάρτησή του κάνει λόγο για «μάγκες» που ήθελαν να το παίξουν «άντρες και αρσενικά», και που για το τίποτα χτύπησαν βάναυσα τον 38χρονο δολοφονώντας τον.

«Βγήκε για το ποτό του και τελικά ήταν το τελευταίο του» λέει χαρακτηριστικά, ενώ η ανάρτηση συνοδεύεται και με φωτογραφίες του αδικοχαμένου φίλου του.




Βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το newsit.gr δείχνει την αστυνομία και το ασθενοφόρο να φτάνουν στο σημείο.




Ο 38χρονος δέχτηκε γροθιές και κλωτσιές, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο ακόμα και για χτυπήματα με σιδερογροθιά.

Στις 2.07 τα ξημερώματα φτάνει ένα περιπολικό στο σημείο. Είναι μόλις λίγα λεπτά μετά τον άγριο ξυλοδαρμό με τον 38χρονο είναι στην περιοχή βαριά τραυματισμένος.

Στη συνέχεια διακρίνεται ένας αστυνομικός με φακό να κάνει έρευνα στο σημείο αναζητώντας στοιχεία.

Τέλος στις 2.31 φαίνεται στο βίντεο να φτάνει στο σημείο το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον άνδρα και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.




Τον χτυπούσαν με σιδερογροθιά

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα, ο 42χρονος βρέθηκε έξω από το μπαρ που διασκέδαζε στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, μαζί με άλλα 4 άτομα, τα οποία τον χτυπούσαν με μανία σε όλο του το σώμα.

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα βίαια και κάποια εξ αυτών έγιναν με σιδερογροθιά, που σύμφωνα με τους γιατρούς έφεραν και το θάνατο του 42χρονου.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου δυστυχώς κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.




Σε εξέλιξη οι έρευνες

Λίγα λεπτά αφού οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, άρχισε η αναζήτηση των δραστών, οι οποίοι ωστόσο είχαν προλάβει να εξαφανιστούν από το σημείο.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, που έχει συλλέξει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής, προκειμένου να εξακριβωθούν οι κινήσεις των δραστών.